Merhaba için bir önlük kazanın !! Şu anda burada tüm köpekleri seven ailemin evinde takılıyorum. Ben büyük bir hayvan insanıyım, bu yüzden bu olağanüstü projede ASPCA ile çalışmaktan çok heyecanlıyım. Grup, Rock N Roll Los Angeles Yarı Maratonunun ana sponsorudur…

ASPCA, Amerikan Hayvanlara Zulüm Önleme Derneği anlamına gelir. Ne yazık ki son zamanlarda buradaki köpeklere gerçekten berbat saldırılar oldu. Bu ve aşkım arasında kendi kıllı bacaklarım dışında her şey tüylü, ASPCA ekibine katılmanızı ve onlarla RNR LA yarı maratonunu çalıştırmanızı istiyorum. Grup, ABD’deki hayvanlar için hayat kurtaran hizmetler sunmaya yardımcı olmak için para artırıyor.
En son videolarım

Seyahat Jane Review
Seyahat Jane Portable Urinal İnceleme.

Daha fazla video

Sıradaki
Golden Retriever haplarını almayacak!
02:19

Canlı
00:00
08:21
08:01

Güney Kaliforniya çevresindeki RNRLA ekibine katılmak için bilgi toplantıları var, ancak ASCPA her yerde hayvanlara yardımcı olan ulusal bir organizasyon.

Buraya gidin ve ekibe katılma hakkında bazı bilgiler için kaydolun. Runeatrep75 kodunu kullanın ve ekibe katılmak için ücretsiz kayıt alın. (Kayıt sayfasının altına girin.)

ASPCA’daki güzel insanlar bir rer okuyucuya 25 Ekim Rnr la yarı maratonu için bir önlük veriyor !!

Bu yarışı birkaç yıl önce koştum ve bu bir patlama! Cadılar Bayramı’na çok yakın olduğu için temelde herkes kostüm giymiş. Çok eğlenceli ve çok fazla kalabalık desteği var.

RNR Los Angeles Yarı Maraton Yarışması

Girmek için: En sevdiğiniz hayvanla bu gönderiye yorum bırakın.

Lütfen yalnızca 25 Ekim Los Angeles’ta 13.1 mil koşabiliyorsanız girin. Cuma 08:00 PST kapanıyor. Ve lütfen davayı desteklemek için ekibe kaydolmayı düşünün!

Bu yazı ASPCA ile ortaklaşa tüm görüşler benim.

Bana çalışma kitabını gönder

Kaydetmek

Paylaşmak önemsemektir!

Paylaşmak

Cıvıldamak

Toplu iğne

Paylaşmak

Posta

Paylaşmak

Leave a Reply

Your email address will not be published.